Personal coaching

Wij geloven voluit in het concept van personal coaching. Klanten hebben veel baat bij constante opvolging, begeleiding en interactie. 

Bij CMTH worden ze geholpen bij de afname en interpretatie van dagelijkse meetwaarden en tussentijdse bloedwaarden. Zeker tijdens de eerste weken duiken er allerlei vragen en onzekerheden op waarbij de klant best zo snel mogelijk een antwoord of geruststelling krijgt.

Ook in een latere fase blijft frequent contact belangrijk om bepaalde symptomen op te volgen en mentale oppeppers te geven bij een tegenslag. Constante bijsturing en reactie zijn cruciaal in de zoektocht naar de ideale levensstijl op lange termijn. Kijk op de review pagina naar wat de klanten te zeggen hebben over de aanpak van CMTH.

1

Whatsapp Ondersteuning

Wij bieden je Whatsapp ondersteuning aan gedurende de duurtijd van je programma. Sta je in de winkel en twijfel je over de ingrediënten van een item? Heb je het moeilijk en is er nood aan wat motivatie? Stuur ons een Whatsapp bericht en wij helpen je graag verder!

Heb je een vraag?
Ben je iets vergeten?

Geen nood!

Wij maken er samen een succesverhaal van!

Boek nu een afspraak

Coach Me To Health » Whatsapp Ondersteuning
2

CMTH WhatsApp Tribe

Inspiratiegroep

Blijvende updates en recepten

Motivatie na het programma

Kortingscodes partners

Exclusieve informatie over voeding & gezondheid

CMTH WhatsApp Tribe